Muziekvereniging – Algemeen

Informatie

De muziekvereniging Actief verzorgt ieder jaar tal van optredens. Zo verzorgen zij ieder jaar muziek tijdens het Dickensfestijn te Deventer en zijn ze ieder jaar te zien en te horen tijdens de avond4daagse te Deventer. Hiernaast verzorgen zij altijd tal val optredens rond de kerst tijd en houden zij ieder jaar hun eigen concert rond de tijd van de zomer/najaar.

Momenteel bestaat de muziekvereniging van de Deventer Sport Vereniging Actief met 9 vrouwen, 10 mannen en zijn er 2 muzikanten in opleiding, maar ze zijn altijd op zoek naar nieuwe muzikanten die het orkest willen komen versterken. Bespeel je al een instrument en wil je op een ongedwonge wijze muziek gaan spelen in een groep of wil je graag een instrument leren, dan ligt hier je kans. Kom gerust een keer vrijblijvend langs op de repetitie.

Interesse?

Het verplicht je tot niets maar je kunt wel een indruk krijgen welke muziek er wordt gespeeld. De volledige bezetting van het orkest is hier te bekijken. Het orkest treedt jaarlijks diverse keren op. Aangezien het orkest nog voller klinkende muziek wil gaan spelen is uitbreiding van het aantal muzikanten van harte welkom. U bent dus van harte welkom om eens een keer een kijkje te nemen. Mocht je interesse hebben, via de repetitie pagina kunt u zien wanneer wij repeteren. Heeft u toch liever van te voren even een keertje contact? neem dan contact op met onze secretaris via de contact pagina.